Spa-pedicure

In de salon kunt u terecht voor diverse heerlijke wellnessbehandelingen. Populair zijn de pedique-uurtjes.

Een pedique-uurtje is een uur lang voetverzorging en bestaat uit een complete pedicurebehandeling inclusief een voetenbad met Dode Zeezout of een scrub-oliebehandeling of een verzorgende voetpakking. Alle pedique-uurtjes worden afgesloten met warme kompressen en bij warm weer met koude kompressen.

Ook is het mogelijk een voetmassage of een hotstone/hamammasage na uw behandeling te boeken. Achterover liggend waant u zich even in een andere wereld. Een moment van pure ontspanning. De massages worden uitgevoerd met (warme) massageolie. Bij de hotstone/hamammassage krijgt u eerst een zeepmassage, daarna een ontspannende massage met (warme) olie gevolgd door een massage met warme stenen. Na de massage wordt de olie verwijderd met warme kompressen en bij warm weer met koude kompressen. Hierna wordt de huid verzorgd met een olie of crème, afgestemd op uw huidtype.

Alle wellnessmomenten vindt u terug in het afsprakensysteem op de site. Stel zelf uw behandeling samen en kies de wellnessmomenten die u wilt beleven. Alle combinaties zijn mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor een scrub-oliebehandeling en een kwartier voetmassage of voor een voetenbad met Dode Zeezout en een warme voetpakking.