Behandelingen

Pedicurebehandeling

€ 30,00
45 min

Een pedicurebehandeling bestaat uit:

 • Desinfectie van de voeten
 • Knippen van de nagels
 • Reinigen van nagels en nagelomgeving
 • Eelt verwijderen
 • Behandelen van ingroeiende nagels
 • Behandelen van likdoorns
 • Behandelen van kloven
 • Korte massage met verzorgende crème

** Indien de behandeling meer tijd vergt dan drie kwartier wordt hiervoor een meerprijs van 7,50 per kwartier berekend.

DWAZE DECEMBERDEAL

€ 37,50
75 min

Mooie goedverzorgde nagels aan voeten en handen. Dat wilt u toch ook? Daarom kunt u in december de “Dwaze decemberdeal” boeken. Dit houdt in:

Het aanbrengen van gellak op voeten en handen inclusief mini-pedicure/mini-manicure. Na de behandeling krijgt u een sample van een voeten- en handcrème mee naar huis. Dan kunt u ze thuis nog eens lekker verzorgen.

U heeft de keuze uit 50 mooie kleuren.
* Het verwijderen van elders geplaatste gellak is niet bij de prijs inbegrepen.

Pedicurebehandeling + pure wellness (voeten wassen, scrub-oliebehandeling, voetmasker en paraffinepakking)

75 min
€ 50,00

Deze behandeling is een pure weldaad voor uw huid met name indien u last heeft van een droge (eeltige) huid, kloven, wintervoeten, koude voeten en spier- of gewrichtsaandoeningen.

Allereerst worden uw voeten gedesinfecteerd en daarna gewassen met een heerlijk milde pedicuresoak (geur: mandarijn/mango of lavendel/tea tree/pepermunt) die na het aanbrengen een zacht schuimend effect heeft. Na het afnemen van de soak volgt een complete pedicurebehandeling (nagels knippen, nagelomgeving reinigen, eelt, kloven en likdoorns verwijderen en ingroeiende nagels behandelen).

Daarna krijgen de voeten een heerlijke scrub-oliebehandeling. De scrub verwijdert de dode huidcellen en stimuleert de doorbloeding. De scrub wordt verwijderd met warme kompressen. Aansluitend krijgen de voeten een voetmasker.

Hierna worden de voeten omwikkeld met in paraffine gedrenkte gaasjes waarna ze ingepakt worden in plastic zakjes. Om de warmte nog beter vast te houden krijgt u badstof slofjes aan. Indien gewenst kunt u gebruik maken van speciale warmtepads. Gedurende een kwartier krijgt de voetpakking de kans om in de diepere lagen van de huid door te dringen. De paraffinebehandeling werkt verzachtend, verzorgend, hydraterend en stimuleert de doorbloeding.

Na de pakking worden de paraffineresten van uw voeten verwijderd en worden uw voeten verzorgd met een crème en een fijne lotion.

Het resultaat? Tip-top verzorgde voeten die superzacht en soepel aanvoelen en er verzorgd uitzien.

** U kunt er ook voor kiezen om alleen de “pure wellness” te boeken. U boekt dan: desinfectie van de voeten, het wassen van de voeten, de scrub-oliebehandeling, voetmasker en de paraffinepakking met aansluitend het aanbrengen van een crème en een lotion. De prijs bedraagt in dat geval € 20,–. U kunt dit in het boekingsproces aangeven bij “opmerkingen”.

Pure wellness (voeten wassen, scrub-oliebehandeling, voetmasker en paraffinepakking)

30 min
€ 20,00

Allereerst worden uw voeten gedesinfecteerd en daarna gewassen met een heerlijk milde pedicuresoak (geur: mandarijn/mango of lavendel/tea tree/pepermunt) die na het aanbrengen een zacht schuimend effect heeft.

Daarna krijgen de voeten een heerlijke scrub-oliebehandeling. De scrub verwijdert de dode huidcellen en stimuleert de doorbloeding. De scrub wordt verwijderd met warme kompressen, bij warm weer met koude kompressen. Aansluitend krijgen de voeten een voetmasker.Hierna worden de voeten omwikkeld met in paraffine gedrenkte gaasjes waarna ze ingepakt worden in plastic zakjes. Om de warmte nog beter vast te houden krijgt u badstof slofjes aan. Indien gewenst kunt u gebruik maken van speciale warmtepads. Gedurende een kwartier krijgt de voetpakking de kans om in de diepere lagen van de huid door te dringen. De paraffinebehandeling werkt verzachtend, verzorgend, hydraterend en stimuleert de doorbloeding.

Na de pakking worden de paraffineresten van uw voeten verwijderd en worden uw voeten verzorgd met een fijne lotion.

Het resultaat? Tip-top verzorgde voeten die superzacht en soepel aanvoelen en er verzorgd uitzien.

Pedicurebehandeling + een kwartier voetmassage

60 min
€ 42,50

Koude voeten?? Laat ze heerlijk masseren!

Na de pedicurebehandeling geniet u van een ontspannende voetmassage. Neem even de tijd voor uzelf en kom helemaal tot rust. Bij de massage maak ik gebruik van een hot candle. Zodra deze is aangestoken ontstaat een hoogwaardige kwaliteit warme massageolie. De massageolie kan direct op de huid aangebracht worden. Pure verwennerij voor het lichaam en een genot voor de zintuigen. De massage wordt afgesloten met warme kompressen, bij warm weer met koude kompressen waarna een op uw huid afgestemde voetencrème wordt aangebracht.

Pedique-uurtje – 1 uur voor uw voeten

60 min
€ 37,50

Een pedique-uurtje bestaat uit een complete pedicurebehandeling en een van onderstaande extra’s:

Kies uit:

 

Pedique-uurtje voetscrub
Pedique-uurtje voetenbad Dode Zeezout
Pedique-uurtje voetpakking
Pedique-uurtje paraffinepakking (meerprijs € 2,50)

Alle pedique-uurtjes worden afgesloten met warme kompressen, bij warm weer met koude kompressen.

LET OP: Geef in het boekingsproces bij “opmerkingen” aan welk pedique-uurtje u wilt boeken, bijvoorbeeld: pedique-uurtje voetscrub of pedique-uurtje voetpakking. Indien u meerdere opties wilt boeken kunt u dat ook bij “opmerkingen” aangeven, dan reserveer ik extra tijd voor u. Bij meerdere opties wordt de prijs aangepast.

Pedicurebehandeling + extra nagelverzorging

60 min
€ 40,00

Hebben uw nagels extra verzorging nodig? Dan is deze behandeling uitermate geschikt voor u. Met deze behandeling boekt u extra:

 • cuticle removerbehandeling
 • nagels polijsten en voorzien van een natuurlijke glans
 • nagelriemverzorging met zachte peelinggel en cuticle repair
 • oneffenheden opvullen met ridgefiller
 • nagels voorzien van natural whitener (een natuurlijke uitstraling)

Er wordt gewerkt met de producten van Herôme.

Pedicurebehandeling + French of gellak in kleur

90 min
€ 57,50

Een volledige pedicurebehandeling inclusief het plaatsen van een mooie French pedicure of een gellak in kleur, helemaal compleet.

Gellak is een kruising tussen een nagellak en een gel. Gellak moet worden uitgehard onder een UV-lamp. Gellak is stoot- en krasvast, bladdert niet af en blijft glanzend. Geniet van mooi verzorgde nagels gedurende 4 tot 6 weken (afhankelijk van de groei van de nagel).

Kies voor een mooie French pedicure of een gellak in kleur. Keuze uit meer dan 50 kleuren.

Het verwijderen van de gellak bij uw volgende afspraak is bij de prijs inbegrepen.

French pedicure/gellak in kleur (zonder pedicurebehandeling)

45 min
€ 27,50

Laat uw nagels stralen en kies voor een mooie French pedicure of een gellak in kleur.

Gellak is een kruising tussen een nagellak en een gel. Gellak moet worden uitgehard onder een UV-lamp. Gellak is stoot- en krasvast, bladdert niet af en blijft glanzend. Geniet van mooi verzorgde nagels gedurende 4 tot 6 weken (afhankelijk van de groei van de nagel).
Kies uit meer dan 50 kleuren.

Het verwijderen van de gellak bij uw volgende afspraak is bij de prijs inbegrepen.

Pedicurebehandeling + nagels lakken (inclusief flesje nagellak)

70 min
€ 45,00
Na de pedicurebehandeling worden uw nagels vakkundig gelakt. Kies zelf een mooie kleur uit in de salon (merk: Herôme). Na de behandeling krijgt u het lakje mee naar huis. Er worden 4 lagen gelakt: basecoat, 2x kleur en topcoat. Zo geniet u langer van mooi gelakte nagels.

Nagelreparatie

30 min
€ 16,50

Schimmelnagels en traumanagels (gespleten nagels, afgebroken nagels) kunnen door middel van gel gerepareerd worden.

 • Nagelreparatie grote teen € 16,50

Bij meerdere schimmelnagels/gescheurde nagels indien er nagelreparatie nodig is gelden de volgende prijzen:

 • Nagelreparatie kleinere teen € 7,50
 • Nagelreparatie vanaf 8 nagels of meer € 78,–

Geeft u in het boekingsproces bij “opmerkingen” aan om hoeveel nagels het gaat en wat uw probleem is.

Er is een mogelijkheid om de nagels na de reparatie(s) te lakken met nagellak of met gellak. De prijs voor gewoon lakken is € 15,– inclusief flesje nagellak van Herôme. De prijs voor gellak in kleur of French pedicure (wit randje) is € 27,50.

Deelbehandeling pedicure

20 min
€ 19,00

Een deelbehandeling is uitsluitend bedoeld voor:

 • Nagels knippen of
 • Ingroeiende nagel behandelen of
 • Likdoorn verwijderen of
 • Kloven behandelen

Bij meerdere onderdelen wordt automatisch het bedrag van een pedicurebehandeling in rekening gebracht. Geeft u bij uw boeking aan bij “opmerkingen” welke aandoening moet worden behandeld.

 Gratis voetencheck

15 min

Heeft u gezonde voeten? Laat ze eens bekijken! U kunt in de salon op afspraak terecht voor een gratis voetencheck. Hierbij bekijk ik de conditie van uw voeten en nagels nauwkeurig en krijgt u een deskundig en professioneel advies betreffende de verzorging/behandeling van uw voeten.

Medische pedicurebehandelingen

Diabetische, reumatische voetbehandeling

45 min
€ 30,00

 • Desinfectie
 • Nagels knippen, reinigen en polijsten
 • Eelt verwijderen
 • Behandelen van ingroeiende nagels
 • Behandelen van likdoorns
 • Behandelen van kloven
 • Verzorgende crème

De behandelingen worden in een aantal gevallen vergoed door de zorgverzekeraar. Het betreft hier alleen de medisch noodzakelijke voetzorg.

Geeft u bij het boekingsproces bij “opmerkingen” aan of het om een diabetische of een reumatische voet gaat

Wratbehandeling

15 min
€ 13,50

Behandeling van voetwratten met pakking of met HTC-pen.

Na toestemming van de huisarts is het mogelijk uw wratten te laten behandelen. Samen met u stel ik een behandelplan op om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen. De behandeling is minder pijnlijk dan bij de huisarts en na de behandeling kunt u zonder pijn weer lopen. Let op: Er zijn meerdere behandelingen nodig om wratten te verwijderen. Bovendien is het raadzaam thuis de wratten aan te stippen met Wratx, een product dat in de salon verkrijgbaar is.

Behandelprijs is per locatie.

Nagelbeugel

30 min
€ 25,00

Met behulp van een nagelbeugel kunnen ingroeiende nagels of tunnelnagels weer een ‘normale’ en platte vorm krijgen. Daarmee wordt het ingroeien voorkomen.

Harsen

Harsen

30 min
€ 19,50
 • Onderbenen 19,50
 • Bovenbenen 19,50
 • Onder- en bovenbenen 37,50
 • Armen 19,50

Geeft u bij het boekingsproces bij “opmerkingen” aan om welke behandeling het gaat.

Gelaatsbehandelingen

Verven en epileren

15 min
€ 8,00

 • Wimpers verven 8,–
 • Wenkbrauwen verven 8,–
 • Combi wimpers en wenkbrauwen verven 15,00
 • Epileren 8,–

Geeft u in het boekingsproces bij “opmerkingen” aan om welke behandeling het gaat.

Manicure

Manicure natural look/luxe/superluxe

30 min
€ 20,00

In de salon kunt u kiezen uit drie manicurebehandelingen:

Manicure natural look:

De behandeling bestaat uit:

 • Desinfectie van de handen
 • Reinigen van de nagels
 • In vorm vijlen van de nagels
 • Cuticle removerbehandeling
 • Scrub-oliebehandeling voor zijdezachte handen
 • Polijsten van de nagels/nagels voorzien van natuurlijke glans
 • Nagelriemen verzorgen met peelinggel en cuticle repair
 • Oneffenheden opvullen met ridgefiller
 • Nagels voorzien van een natuurlijke look d.m.v. natural whitener
 • Verzorging met handcrème

Manicure luxe:

Idem als manicure natural look met als extra het lakken van de nagels met nagellak in een door u gewenste kleur, 4 lagen: basecoat, 2 lagen kleur, topcoat.

Prijs: € 30,–
Tijdsduur: 45 minuten

Manicure superluxe:

Idem als manicure natural look met als extra het lakken van de nagels met gellak/gelpolish. Gellak is een kruising tussen een nagellak en een gel. Gellak is stoot- en krasvast, bladdert niet af en blijft glanzend. Geniet van mooi verzorgde nagels gedurende 2 tot 3 weken (afhankelijk van de groei van de nagel). Gellak wordt uitgehard onder een UV-lamp.
Het verwijderen van de gellak bij uw volgende afspraak is bij de prijs inbegrepen.

Prijs: € 47,50
Tijdsduur: 75 minuten

Gewerkt wordt met de hoogwaardige kwaliteitsproducten van Herôme.
U krijgt na uw manicurebehandeling een sample van een product van Herôme cadeau.

Geeft u in het boekingsproces bij “opmerkingen” aan welke behandeling u wenst.